PostNord og NLF støtter opp om tv-aksjonen

– Vi oppfordrer alle våre medlemmer og samarbeidspartnere til å bidra for å gjøre dagen litt lettere for disse barna, sier Knut Gravråk, administrerende direktør i Norges Lastebileier-Forbund.

Publisert Sist oppdatert

Søndag 20. oktober går årets tv-aksjon av stabelen. Årets innsamlingsaksjon er til støtte for Barnekreftforeningen, som skal etablere familiehus ved universitetssykehusene i Tromsø, Trondheim, Bergen og Oslo. Her kan barn med alvorlig sykdom og familien deres bo sammen mens barnet får behandling.

Store deler av norsk samfunns- og næringsliv står parat til å bidra med både midler og egeninnsats. Blant annet står PostNord nok en gang klar for å sikre at materiell når frem til innsamlingsdagen. For 11. året på rad sørger logistikkselskapet for at alt kampanjemateriell distribueres raskt og presist til landets kommuner. 

I Norge er det over 500 lokale komiteer som jobber for å sikre at 100.000 frivillige er klare til innsamlingsdagen. Dette innebærer både å rekruttere bøssebærere og sørge for at de har alt de trenger av informasjon og materiell. PostNord spiller en avgjørende rolle her. 

- Vårt bidrag er å sørge for rask og presis levering av det viktige kampanjemateriellet som skal bidra til rekrutteringen, melder PostNord. Ved å benytte ledig kapasitet på både vogntog og varebiler, bidrar de til at miljøpåvirkningen blir så liten som mulig.

NLF bidrar - og oppfordrer alle lastebileiere til å gjøre det samme

Norges Lastebileier-Forbund støtter også TV-aksjonen i år og har bidratt med 25.000 kroner til spleisen. De oppfordrer alle lastebileiere til å bidra og delta i aksjonen. Med kampanjen #hverlastebilteller ønsker NLF å mobilisere transportbransjen til å støtte Barnekreftforeningen og bidra til at familiehusene blir en realitet.

- Når et barn blir alvorlig sykt, rammes hele familien, og disse familiehusene vil gi familier muligheten til å leve et så normalt liv som mulig i en ellers unormal situasjon, sier administrerende direktør Knut Gravråk. 

Powered by Labrador CMS