Nytt om navn:

Rigger Tactrl.ai for vekst med Gjelstenli som ny CEO

Ove Gjelstenli er utnevnt som CEO i tactrl.ai, tidligere kjent som Firmadok. Selskapet er nå klare for å utvide satsingen nasjonalt og videre ut i Norden.

Publisert Sist oppdatert

Gjelstenli kommer fra rollen som Business Development Manager Logistics hos Maritech, og tar med seg solid erfaring fra både software- og logistikkbransjen når han nå skal lede tactrl.ai – uttales «ta kontroll AI» – inn i neste vekstfase.

– For et par år siden ble jeg introdusert for selskapet gjennom en felles kunde. Systemet imponerte meg umiddelbart. Jeg la spesielt godt merke til hvordan det tar styring på forretningsprosessene, og hvordan det komplementerer de operasjonelle og økonomiske systemene. Kundene sitter med en helhetlig løsning, som både automatiserer og gir kontroll, sier Gjelstenli.

Tactrl.ai er et norsk SaaS-selskap som har spesialisert seg på utvikling av avansert programvare for transport- og logistikkbransjen. Ved hjelp av blant annet AI har selskapet utviklet løsninger som effektiviserer driften og gir innsikt til både ledelse og administrasjon.

– Da jeg så hvordan det sømløst kunne snakke med alle typer systemer, så jeg potensialet med en gang. En helhetlig ende- til endeløsning har vært etterspurt i markedet lenge. Et system som kan integreres direkte mot alle kjøretøy, Vegvesenet, TMS og lønnssystem, som gir både sjåfør, administrasjon og ledelse en langt enklere hverdag, sier Gjelstenli.

Internasjonal satsing

Han har høye ambisjoner for selskapet. Med en skybasert plattform som kan integreres med hva som helst gjennom åpne API-er, er tactrl.ai rigget for vekst, forteller han.

 – Vi går nå inn i en spennende fase der vi skal ta store steg videre, etter hvert også i form av internasjonalisering. Vi vil bygge videre på posisjonen vi har fått i Norge, og gradvis utvide til resten av Norden. Tactrl.ai har et fantastisk grunnlag å vokse på, og teknologien vår er helt i front når det gjelder å håndtere den administrative delen av det å drive et transport- eller logistikkselskap. Alt er bygd i sky, for sky, i Norge. Vi har ingen teknisk gjeld, alt er nytt, moderne og skalerbart, forteller Gjelstenli.

Fremoverlent gründer

Gjelstenli fremhever også betydningen av selskapets dyktige team, inkludert gründer Stian Skjelbred, som nå har rollen som Product Manager.

– Stian er en gründersjel inn til beinet. Han har startet flere suksessrike selskaper, og har en unik evne til å koble sammen teknologi og verdi for sluttkunde. Sammen med et kompetent team bestående av gode utviklere, har de på rekordtid laget noe helt unikt. Jeg gleder meg over å skulle jobbe videre med gjengen her. Sammen er vi klare til å bygge noe stort, sier han.

Kommende uke vil Tactrl.ai være til stede på Transport & Logistikk på Gardermoen, der de ser frem til å møte både nye og kjente ansikter.

Powered by Labrador CMS