Åpnet tollkontor i Strömstad:

Konrad Kuhlman leder Gastons Schuls skandinaviske tollsatsing.

Gaston Schul utvider i Norden

Gaston Schul åpner sitt første kontor i Sverige, og styrker sin tilstedeværelse i Norden innen tolltjenester.

Publisert Sist oppdatert
Rob Ewalds, administrerende direktør i Gaston Schul Group

Gaston Schul, en av Europas ledende uavhengige tollmeglere, har 1. oktober åpnet sitt nye kontor i Strömstad. 

Ifølge selskapet markerer dette et viktig steg i selskapets vekststrategi for det nordiske markedet. Med denne etableringen kan Gaston Schul nå tilby sitt brede spekter av tolltjenester på begge sider av den norsk-svenske grensen, noe som er avgjørende for å håndtere den omfattende tolltrafikken mellom de to landene.

- Vår etablering i Sverige er en nøkkel i vår europeiske vekststrategi. Vi kan nå tilby sømløse tolløsninger som passer perfekt til vår fullservice-tilnærming, uttaler Rob Ewalds, administrerende direktør i Gaston Schul Group. 

Lederskap i det nordiske markedet 

Det skandinaviske markedet, inkludert det nye kontoret i Sverige, ledes av Konrad Kuhlman, en velkjent bransjemann med omfattende erfaring innen transport- og logistikkindustrien. Med en solid bakgrunn fra ledende stillinger vil Kuhlman tilføre verdifull kompetanse til Gaston Schuls nordiske ekspansjon.

- Vi gleder oss til å bringe vår tollkompetanse til Sverige, sier Kuhlman, som nå er Region Manager for Norden og Tyskland. 

- Ved å utnytte vårt store europeiske nettverk og digitale løsninger, tilbyr vi ikke bare fortolling, men også strategiske fordeler for bedrifter, avrunder han.

Powered by Labrador CMS