Litt av Future Driver teamet: Sara Hesamadini, Erfan Hesamadini, Rafał Niedźwiecki, Rafał Orlik, Patrycja Rutecka, Mariusz Wierzbicki og Paweł Brzozowski.

Future Driver for fremtidens transportører

FUTURE DRIVER:  - Vi samler all viktig data om kjøretøyflåten i én plattform, slik at våre kunder kan effektivisere prosesser, forlenge levetiden til utstyret, og ta datadrevne beslutninger

Publisert

Future Driver er utviklet av flere gründere med teknisk og operasjonell erfaring fra transport- og logistikkbransjen, som nå eier og driver selskapet. Selskapet tilbyr en digital assistent for service, vedlikehold og ressursstyring. 

Startups på Transport & Logistikk

12 norske startups skal ha stand på Transport & Logistikk på The Qube på Gardermoen 21. og 22. oktober. Future Driver er ett av disse oppstartsselskapene. 

Kunder som Posten Bring og Norgesgruppen bruker allerede løsningen for å digitalisere og automatisere flåtestyring og ressursstyring, og dermed optimalisere sine prosesser.

- Alt på én plattform

- Med Future Driver samler vi all viktig data om flåten i én plattform, slik at våre kunder kan effektivisere prosesser, forlenge levetiden til utstyret, og ta datadrevne beslutninger, forteller Erfan Hesamadini, CEO, og en av gründerne bak selskapet.

Future Driver skal bidra til både bedre driftssikkerhet, samtidig som kostandskontrollen blir bedre og ytelsen høyere. Systemet skal oppfordre sjåfører til å planlegge smartere, redusere ståtid og forlenge utstyrets levetid – noe som dermed også bidrar til økt bærekraft hos transportselskapene.

- Foreløpig er vi det eneste selskapet i Norge innen vårt segment som tilbyr et poengsystem gjennom gamifisering, som engasjerer brukerne til å holde utstyret i topp stand.

Først Norge - så Norden

Future Driver tilbyr også et økosystem innenfor skaderapportering på kryss og tvers av selskaper i Norden. Med QR-kode-løsning er all service-, skade- og dekkhistorikk lett tilgjengelig med et enkelt skann via telefonen, forteller Hesamadini.

Future Driver er i daga i en fase med oppskalering, med planer om ekspansjon først i Norge, deretter til resten av Norden. Målet er å lansere en AI-drevet assistent for flåte- og ressursstyring innen kort tid.

Powered by Labrador CMS